Doelstellingen Doelstellingen Doelstellingen Doelstellingen Doelstellingen DoelstellingenDoelstellingenDoelstellingenDoelstellingenDoelstellingenDoelstellingen

Stibo

We leggen de nadruk op vrij en vrolijk. We maken veel uitstappen en doen veel buitenactiviteiten. Een bezoekje aan het park, een museum of de markt. We zijn ook graag creatief bezig. We knutselen, dansen, doen aan sport,... We houden ook rekening met het bioritme van de (kleine) kinderen. Zo kunnen de jongste kleuters bijv. een middagdutje doen. Elk nieuw kindje krijgt de kans en aandacht om te komen wennen en de grote overstap te maken naar onze opvang.

Het stibo is open van 7.00 u tot 18.30 u. Ook tijdens de meeste vakanties is er opvang. Klik op de foto voor onze eigen website.

Verantwoordelijke : Luc Arijs luc.arijs@gent.be

Kinderverzorgsters :

o o o
Caroline Criel : eetjuf Kim Nathalie Goeman : eetjuf Annelies Ann De Meyer : eetjuf Christa - zwembegeleiding

Martine De Cock : slaapjuf Mia Keukeleir : eetjuf Natascha